Podd Artivist – Del 1 Malin Aghed

I första avsnittet av Podd Artivist hör du Malin Aghed, en av medstartarna till projektet artivist.nu och en mångsysslare i ordets rätta bemärkelse. Hon beskriver sig som föreläsare, reporter, fotograf, kulturaktivist och självklart artivist.

I avsnittet går Malin in på djupet i begreppet Artivist och hennes drivkrafter för engagemang i samhället. Vad innebär det att vara en artivist idag? Hur lyckats Malin och några till samla tusentals människor de aldrig tidigare mött på Götaplatsen, där man tillsammans sjöng ”I can´t keep quiet” för kvinnors rättigheter? Och är det för naivt att säga att man jobbar för fred på jorden?

Avsnittet avslutas med reflektioner av civilkurageforskaren Brian Palmer.

 

Sammanfattning till kunskapsbasen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *