Bli artivist nu

Anmäl dig i formuläret och hjälp oss fylla begreppet Artivist med innehåll och bygga upp ett nätverk där alla får plats.

Tillsammans kan vi hjälpa varandra med kontaktytor för uppdrag marknadsföring projektstöd idéutveckling

Bli en del av artivist-nätverket. Det kostar inget att vara med.

Genom vår plattform vill vi ge dig nya kontaktytor för uppdrag, kanaler att marknadsföra dig, möjligheter att lansera dina idéer och inspiration från andra innovativa tänkare.

Det finns många kreativa och drivna människor som gör ett fantastiskt jobb för rättvisa, respekt, hållbarhet, frihet och medmänsklighet på olika håll i Sverige idag. Tillsammans med er vill vi nu fylla begreppet Artivist med innehåll och bygga upp ett nätverk där vi alla får plats.

Vi vill skapa ett sammanhang där engagemang är en självklarhet och där konst och kultur både behåller sitt egenvärde och blir ett sätt att påverka människan och samhället. Vi vill skapa synergier mellan pedagoger, konstnärer, aktivister och inspiratörer för att nå fler och göra större avtryck med våra respektive hjärtefrågor.

Ja, jag vill bli artivist!

Som artivist får du inbjudningar till nätverksträffar, nyhetsbrev, tillgång till marknadsföringskanaler m.m. Det kostar inget att vara med.

Genom att klicka på ”Bli en del av nätverket” samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas i nätverksbyggande syfte enligt vår integritetspolicy.

Vad är en artivist?

Vi har inte hittat på ordet artivist. Men vi vill gärna använda oss av det för att vi tycker det är så bra. Vi definierar det som en kreativ människa som genom sin drivkraft vill inspirera andra till fred och mänskliga rättigheterna i vardagen.

Välkommen med den du är, dina idéer, dina tveksamheter och frågor, din frustration över världen och din längtan efter att påverka i litet och stort. Vi som dragit igång artivist.nu vill lyssna på dig och har själva erfarenhet av att driva förändringsprojekt inom kultur och pedagogik.

Tillsammans kan vi hjälpa varandra i nätverket med:

  • Kontaktytor för uppdrag
  • Marknadsföring
  • Projektstöd
  • Idéutveckling