Nytt år – nya artivistdrömmar

Nu var det länge sedan ni hörde något från oss på Artivist. Precis innan jul sågs vi för att lägga upp planer för framtiden. Just nu har vi inget aktivt Artivist-projekt men planen är att få ihop en eller flera artivist-träffar under 2020 för att få oss alla att träffas och för att se vilka nya idéer och projekt som kan födas. Till detta vill vi gärna ha in tips på platser eller lokaler runt om i landet som vi kan samlas i? Har ni någon bra lokal eller samarbetspartner som kan tänka sig att stå som värd för ett möte med för ett gäng engagerade artivister?
Vi vill även hemskt gärna veta lite mer om vilka ni i artivistnätverket är och vilka förutsättningar ni behöver för att lyckas med era artivistdrömmar? Vad kan vi i plattformen Artivist.nu hjälpa till med? Maila dina tankar till någon av oss på jesper@artivist.nu malin@artivist.nu eller peter@artivist.nu.