Artivister sökes till uppdrag på Peace&Love och Kulturnatten

Under 2018 fortsätter vi lansera plattformen Artivist runtom i landet. Nu letar vi efter Artivister som vill göra en häftig happening, ett uppträdande eller en utställning på Peace&Love-festivalen i Borlänge och Kulturnatten i Uppsala. Arvode utgår för uppdragen.

Artivist är en plattform för ideella och professionella krafter inom kultur, dialog och pedagogik, för fred och mänskliga rättigheter i vardagen. Vi började vår lansering vid årsskiftet och vill nu fortsätta sprida oss och vårt nätverk för artivister över landet. Två steg mot det är att vara representerade på Peace&Love-festivalen i Borlänge 5-7 juli och vid Kulturnatten i Uppsala den 8 september.

Uppdraget

Vi söker nu efter artivister, musiker, konstnärer, dansare, pedagoger, kulturarbetare eller inspiratörer som vill vara med och lansera plattformen genom att genomföra uppdrag vid ett eller båda tillfällena.

Kanske har du en föreställning du vill sprida, en happening du länge drömt att genomföra, en utställning eller konstform som är spännande eller bara en längtan efter att påverka något i litet eller stort? Tanken med uppdraget är att du gör det du är bäst på, kan och brinner för, med Artivist som avsändare. Temat ska vara att kultur spelar roll för fred, mänskliga rättigheter, rättvisa, jämlikhet respekt eller hållbarhet och målgruppen är i första hand ungdomar. Artivist betalar ut arvode för uppdragen, mer info om det till dem som ansöker.

Tycker du detta låter spännande? Skicka in din ansökan och förslag på vad du vill göra via mail till peter@artivist.nu senast den 17 maj.

Ta chansen att nå ut med ditt arbete till nya målgrupper. Dela gärna detta till någon du tycker passar för uppdragen.

Välkommen med din ansökan!

Malin, Jesper och Peter