En berättarföreställning skapad av ungdomar

I Musikteater Unnas föreställning ”En bit av mig” lyfts nyanlända barn och ungdomars berättelser fram till en stark scenföreställning om längtan, sorg och framtidshopp. Under hösten och våren turnerar föreställningen runt bland skolor i Sverige.

Föreställningen har byggts fram som ett berättarprojekt där 180 elever från föreberedelseklasser har utgått från personliga föremål och skapat egna berättelser. Det är saker som bär på minnen av en saknad pappa, ett hem eller en älskad moster. Tillsammas med scenberättaren Johan Theodorsson och nyckelharpsspelaren Anders Peev finns tretton av barnen representerade på scenen genom filmer och ljudinspelningar. Målgruppen för föreställningen är både mellanstadiebarn och vuxna.

Besök föreställningens hemsida för att läsa mer och se info om hur du bokar ”En bit av mig”.

Föreställningen är ett konstnärligt samarbete mellan guldbaggenominerade filmskaparen Ida Lindgren och Musikteater Unna med bidrag av Kulturbryggan.