Clownsolo om att vara duktig

Miss Weltmeister är ett skamlöst befriande clownsolo om att var duktig i prestationssamhället. Miss Weltmeister vill göra rätt, vara bäst, passa in, passa på, slå sig fram och bli lyckad. Så hon kan bli älskad. Av alla.

Hon kommer att misslyckas. Kapitalt. Det visar sig vara hennes största framgång! Föreställningen vill sätta ljus på vår prestationshetsande samtid där framför allt unga far illa i form av psykisk ohälsa. Genom humor och skratt löser Miss Weltmeister upp våra skamkänslor kring att inte duga och räcka till.

Föreställningen är work in progress och arbetas fram under våren av upphovsartisten Andrea Arlid. Premiär blir den 11 maj 2018 i Stockholm.

Under våren kan du stötta utställningen genom en clownfundingkampanj på Facebook.

Läs mer om Miss Weltmeister